HR CONSULTANCY BANNER.jpg

RUN4TALENTS BANNER.jpg

RUNTIME BOUW BANNER.jpg

UZA BANNER.jpg

Disclaimer

Privacy verklaring

Runtime houdt zich aan de wetgeving rond de bescherming van persoonsgegevens. Alle privacygevoelige informatie die u aan ons verstrekt, valt onder deze Privacy Verklaring. De bedoeling van deze Verklaring is je te informeren over de manier waarop wij persoonsgegevens die u via deze website verstrekt zullen gebruiken. Deze Privacy Verklaring is niet van toepassing op gegevens die wij op enige andere wijze verzamelen. Deze Verklaring richt zich uitsluitend op werkzoekenden. Runtime spant zich naar alle redelijkheid in privacygevoelige informatie vertrouwelijk te behandelen en zal de informatie uitsluitend gebruiken voor de doeleinden zoals hieronder omschreven. Runtime behoudt zich het recht voor deze Privacy Verklaring aan te passen indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven.

Algemene gegevens

Van alle bezoekers aan de website van Runtime worden algemene gegevens bijgehouden, zoals de gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina's van de website of onze diensten. Het doel is om deze informatie te gebruiken om onze website en daarmee onze dienstverlening te optimaliseren. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar bezoekersaantallen, aantallen CV's, etc. Het gaat hierbij om cijfermatige gegevens en totalen waarvoor de identiteit van de bezoeker niet van belang is.

Persoonlijke gegevens

Als je een persoonlijk profiel aanmaakt, heeft Runtime enkele persoonlijke gegevens nodig, ondermeer uw naam en e-mailadres. Wij kunnen deze gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van interessante vacatures en andere informatie die nuttig voor je kan zijn. We doen dit alleen als u aangeeft dat u dat wilt.

Reageren op vacatures

Om u in staat te stellen om te reageren op een vacature op onze website, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. U bepaalt zelf welke gegevens u aan ons verstrekt, maar sommige gegevens zijn verplicht om aan ons door te geven. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om u onder de aandacht te brengen van onze opdrachtgevers, zodat we u zo snel mogelijk aan een baan kunnen helpen. Wanneer u het registratieformulier invult en/of een sollicitatie instuurt, geeft u daarmee expliciet toestemming aan Runtime om uw persoonlijke gegevens te bewaren en aan een opdrachtgever ter beschikking te stellen, totdat u aangeeft dit niet meer te willen. Vanzelfsprekend is elke opdrachtgever aan wie wij uw gegevens doorgeven, gehouden om ook uw privacy te respecteren.

Gegevens wijzigen en verwijderen

U kan op elk gewenst moment besluiten dat u uw gegevens bij Runtime verwijderd wilt hebben. Je kunt je verzoek richten aan onderstaand e-mail adres en Runtime zal zo snel mogelijk aan uw verzoek voldoen.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, kan u een e-mail sturen naar administratie@runtime.be

Schrijf u hier in als u
op zoek bent naar
een nieuwe job!